Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás 25.000 Ft-tól!

Szállítás és fizetés

A szállítás hétfőtől péntekig, munkanapokra kérhető. A megrendelt termékek kiszállítását a FOXPOST és Express One futárszolgálat segítségével, vagy bizonyos érték és súlyhatár fölött (pl. raklapos mennyiség) egyedi feltételekkel vállalja a Nívószerszám Kft.

Budapesten és vidéken (kézbesítés hétfőtől–péntekig, munkanapokon 8:00–17:00 óráig). A várható átfutási idő raktáron lévő termékeink esetén 2-5 munkanap, külső raktárról történő beszerzés esetén kollégáink felveszik veled a kapcsolatot a szállítási időről.

Kedves vásárlóink! A megnövekedett csomagforgalom miatt a szállítási idő növekedhet. Megértéseteket köszönjük! 

Bár mindent megteszünk, hogy a vásárlóinkat a lehető legpontosabban tájékoztassuk, a szállítási feltételek eltérhetnek a rendelés során feltüntetett összegtől, azokat a szállítási terjedelem alapján határozzuk meg.

Ez esetben, vagy más, egyedi esetekben (pl. raklapos mennyiség, nagy súly, nagy termékméret) fenntartjuk a jogot, hogy egyedi feltételekkel szállítsunk! Erről a megrendelés leadását követően a vásárlót telefonon értesítjük.

A szállítási és átvételi módok részletei

A vásárló a megrendelőlap kitöltésekor nyilatkozik a választott szállítási módról, amely lehet:

Csomagautomatából történő átvétel

A csomagponton történő átvétel FOXPOST csomagautomata pontokon történik.

FOXPOST csomagautomaták elhelyezkedése Magyarországon: https://foxpost.hu/csomagautomatak 

Díja:

Maximum 25 kg-ig és XL csomagméretig (60X36X61 cm) lehetséges választani, amelynek díja bruttó 990 Ft.

Bruttó 25 000 Ft-os rendelési értéktől díjmentes a szállítás.

Átvételi információk: Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, a FOXPOST SMS-ben értesíti a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. (Fontos: Ne törölje az SMS-t, mert szükség lehet rá, ha vissza szeretné küldeni a csomagot.) 3 naptári napig őrzik a csomagot az automatákban. A biztonság és nyomonkövethetőség érdekében az automatáknál kizárólag bankkártyával lehet fizetni. A Termék(ek) átvételekor Ön köteles megvizsgálni, hogy a csomagolás sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson és/vagy a Terméke(ke)n, kérjük készítsen fényképet a csomagolásról, a csomag külső és belső állapotáról (a belső térkitöltő, térelválasztó anyagokról is) és a sérült termékről. Ezután kérjünk, hogy töltse ki a FOXPOST szállító cég weboldalán található bejelentési űrlapot. Az űrlaphoz kérjük csatolja a sérülésről készített képeket. Ez alapján fogják a bejelentést kivizsgálni, amelyről 30 napon belül tájékoztatják. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem fogadunk el. 

Házhoz szállítás

A házhozszállítás az Express One futárszolgálat által vagy egyedi elbírálás alapján történik.

Díja:

Bruttó 25 000 Ft rendelési érték alatt  bruttó 1500 Ft a szállítás díja.

Bruttó 25 000 Ft-os rendelési értéktől díjmentes a szállítás díja.

Átvételi információk: Ha Ön a megjelölt időpontban nem tartózkodik a megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár értesítést hagy a megadott elérhetőségek valamelyikén. Az értesítőn található szám segítségével lehetősége van a futárszolgálatnál új szállítási cím és időpont megadására, illetve egyeztetésére. A futárszolgálat további 1 alkalommal kísérli meg a megrendelt Termékek kiszállítását. A futárszolgálat tehát összesen kétszeri kézbesítést kísérel meg, azonban, ha a 2. kiszállítás is sikertelen – Önnek felróható okból -, akkor a 3. kiszállítást a Webáruház csak akkor kísérli meg újból, ha Ön a megrendelés ellenértékét átutalással a Webáruház részére már megfizette és a vételár a Webáruház számláján jóváírásra került. A Termék(ek) átvételekor Ön köteles megvizsgálni, hogy a csomagolás sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson és/vagy a Terméke(ke)n, kérje a futártól jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem fogadunk el. 

Bizonyos érték és súlyhatár fölött (pl. raklapos mennyiség) egyedi feltételekkel vállalunk házhozszállítást! Erről a megrendelés leadását követően a vásárlót telefonon értesítjük.

Személyes átvétel

Személyes átvételre webáruházunkban nincs lehetőség.

Fizetési módok bármely átvételi mód esetén

Banki átutalás (előre utalás)

A rendelés ellenőrzését követően díjbekérőt küldünk, amelyen szerepelnek a rendelés banki átutalással történő rendezéséhez szükséges adatok.

A rendelés átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával (utánvét)

Fizetés az áru átvételekor. Az utánvét díja minden esetben bruttó 790 Ft! A fizetés a futárszolgálat munkatársánál készpénzben vagy bankkártyával, csomagautomata esetében csak bankkártyával történhet.

Számlázás

A rendelésről a felhasználó vevő e-számlát kap arra az e-mail címre, amellyel regisztrált, illetve megadott.

Visszafizetés

Amennyiben rendeléstől való elállás vagy garanciális ügyintézés következtében a rendelés ellenértékét, vagy annak egy részét visszajuttatjuk a vásárlónak, azt megkíséreljük az eredetileg használt fizetési mód segítségével megtenni, de fenntartjuk a jogot, hogy az összeget szükség esetén átutalás segítségével juttassuk vissza.

A fenti árak mindegyike bruttóban értendő, az ÁFÁ-t tartalmazza.

Az oldal tetejére