Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás 25.000 Ft-tól!

Hallottad már azt a szót, hogy bitfej?

LadyTools
Hallottad már azt a szót, hogy bitfej?

Nem, ez nem egy informatikai szakkifejezés, hanem egy szuper megoldás arra, hogy 1 db szerszámból multifunkcionális eszközöd legyen!

Miért nélkülözhetetlen ez ❓

Biztosan beleestél már abba a szituációba, hogy egy csavart meg kellett volna szorítani vagy lazítani, de valamilyen misztikus formával rendelkezett a csavar, és persze pont nem ahhoz volt megfelelő szerszámod.

Ennek ellenére mégis belekezdtél a javításba egy alkalmatlan eszközzel. Ismerősen cseng a folyton kicsúszó csavarhúzó, néhol megpattanó bútorlap, elfarigcsált csavar? Esetleg még a kezedet is sikerült megsértened?

Nem titok, hogy a megfelelő alakú és méretű csavarhúzó kiválasztásával ezeket a hibákat könnyedén kiküszöbölheted. Ez azonban nem azt jelenti, hogy fel kellene vásárolnod kb. 60 db csavarhúzót. Erre van egy pofonegyszerű megoldás, amely még pakolási gondokat sem okoz.

Képzeld, Te is testre szabhatod a csavarhúzódat/fúródat a cserélhető bitfejekkel vagy más néven a behajtóhegyekkel!

A “bitfej=kisfej” egyik vége a szerszámhoz (pl. csavarhúzó tokmányához, befogható fúróhoz) kapcsolódik, míg a másik vége a csavarok fejében kialakított különféle nyílásokhoz. Az átalakításhoz tehát nem kell más, mint pár bitfej és egy bitfej tartó, ami lehetőleg mágneses, mivel stabilabban tartja a fejet és megkönnyíti a felhelyezést. Ezt akár külön-külön is beszerezheted, de van egy jó hírünk!

Léteznek már olyan szerszámok néhány gyártónál, amelyekbe a bit tartó eleve be van építve, illetve alapvetőbb és pár ritkább bitfejet is kaphatsz hozzá frappáns kis dobozban, amellyel a leggyakoribb otthoni szerelések orvosolhatóak egyetlen eszközzel. Neked csak a bitfejeket kell hozzá érintened a szárhoz és hip-hop kész is az új szerszámod!

Megnéznél egy strapabíró példányt 34 bitfejjel és befogó szárral ❓

▶ Rögtön rástartolhatsz további extrákat is nyújtó összeállításunkra itt.

Itt pedig önálló darabot és egyéb bitkészletet is találsz.

Csavarozásra fel!

 

További cikkajánlónk:

Mindent a csavarfejekről

Csorbult fejű csavarok

Tartalomhoz tartozó címkék: bit
Az oldal tetejére